Previous
Next

Klijent

Hana Hadžiavdagić Tabaković

Link

Platforma

WooCommerce

Kategorija

web trgovina, web shop, ecommerce

#OpetNajljepša

Klijentica Hana Hadžiavdagić Tabaković prišla nam je s upitom da za njen brand #OpetNajljepša izradimo moderan i minimalistički web shop. Izazovi ovog projekta bili su kratak vremenski rok za izradu i očekivana natprosječna dolaznost na stranicu zato što Hanu prati više od 500k ljudi na društvenim mrežama.

Zbog brzine izrade trgovine, ali i stabilnosti same stranice izabrali smo WooCommerce platformu. Klijentica nam je ukazala na to da veliki broj njenih pratitelja živi izvan Hrvatske, stoga smo se odlučili za CorvusPay Payment gateway kako bi pružili mogućnost plaćanja iz većine država u svijetu.

Rezultati projekta

Brand #OpetNajljepša je uspješno “lansiran” u željenom roku. U prvom danu web trgovinu posjetilo je više od 50,000 posjetitelja te je prodaja premašila sva očekivanja. Pravilnim izborom hostinga stranica je bez poteškoća stabilno radila tijekom cijelog procesa kupnje te smo pomoću vrlo jasnog i jednostavnog procesa kupnje uspjeli postići da 76% posjetitelja kupi određeni artikl.

Brand #OpetNajljepša je do sada uspješno lansirao svoju treću kolekciju u web trgovini te konstantno bilježi rast posjećenosti.